Hoe kan jouw bedrijf profiteren van afscheidingsschermen?

Afscheidingsschermen, je ziet ze tegenwoordig op steeds meer plekken hangen. Dit is één van de maatregelen die veel bedrijven gebruiken in de strijd tegen het coronavirus. Zo hangen horecagelegenheden de schermen bijvoorbeeld op tussen tafels. Toch zijn er ook nog genoeg bedrijven die geen gebruik maken van deze schermen. Geldt dit ook voor jou? Overweeg dit dan eens. Als bedrijf kun je namelijk profiteren van afscheidingsschermen. Zie je niet in hoe jij hiervan profiteert? Wij vertellen het je in onderstaande tekst.

Meer mensen in een kleine ruimte
Sinds de opkomst van het coronavirus doen veel bedrijven er alles aan om de maatregelen na te leven. Binnen de ene sector gaat dit makkelijker dan binnen de andere. Zo is het in een kleine ruimte bijvoorbeeld lastiger om onderling afstand te houden dan in een grote ruimte. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn. Afscheidingsschermen bieden in dat geval namelijk uitkomst. Je kunt deze schermen bijvoorbeeld tussen tafels of balies plaatsen, zodat mensen alsnog ‘gescheiden’ van elkaar zitten.

Doordat je aandacht besteedt aan de veiligheid, kun je mogelijk meer mensen ontvangen dan zonder deze schermen. Wanneer je afscheidingsschermen gebruikt, is de kans dat bezoekers besmet raken met het coronavirus een stuk kleiner dan zonder deze schermen. De afscheidingsschermen vangen rondvliegend speeksel namelijk op, waardoor dit niet op een andere persoon terechtkomt. Het virus verspreidt zich onder meer via speeksel, maar met afscheidingsschermen hoef jij je hier minder zorgen over te maken.

Je beschermt jouw personeel
In de horeca worden afscheidingsschermen voornamelijk op of tussen tafels gebruikt. Doordat mensen achter een glazen of plastic plaat zitten, kunnen zij toch veilig met elkaar aan tafel zitten. Ook buiten de horeca worden deze schermen veelvuldig ingezet. Ze zijn namelijk ook ideaal om jouw personeel te beschermen. Zo zien we afscheidingsschermen bijvoorbeeld ook vaak terug op balies. Op deze manier bescherm jij jouw personeel. Baliemedewerkers staan dagelijks vaak vele mensen fysiek te woord. Denk bijvoorbeeld aan klanten die jouw bedrijf bezoeken. Door een scherm op de balie te plaatsen, belandt er niet langer speeksel op het baliepersoneel. De kans dat zij besmet raken met het coronavirus is hierdoor alweer een heel stuk kleiner.

Welk afscheidingsscherm is het meest geschikt voor jou?
Gebruik je momenteel nog geen afscheidingsschermen binnen jouw bedrijf? Dan komt dit mogelijk doordat je niet weet welke schermen het meest geschikt is voor jouw situatie. Dit is ook lastig kiezen, want er zijn inmiddels allerlei verschillende schermen. Wil je afscheidingsschermen op een tafel? Dan zijn kleine schermen waarschijnlijk de beste keuze. Gaat het om afscheidingen tussen tafels en heb je geen mogelijkheid om de schermen op te hangen? Kies dan voor staande afscheidingsschermen. Deze kunnen zelfstandig staan en zijn hoog genoeg, waardoor ze zorgen voor een goede en degelijke afscheiding. Heb je nog geen geschikt afscheidingsscherm gevonden? Kijk dan eens bij Keep Your Business Going. Hier vind je een divers aanbod, waardoor ook jouw bedrijf binnenkort profiteert van afscheidingsschermen.