Al jarenlang strijden we voor een beter financieel klimaat waar beleggers geen eerlijke handel drijven door huizen op te kopen en zo de prijs op te fokken zodat starters geen kans hebben op de woningmarkt, rijke mensen worden rijker doordat ze grote risicos kunnen lopen.

Beleggen in crypto currencies doen ze allemaal en fokken zo de prijs op waarna ze de markt weer in laten storten.

Wij willen rechtvaardigheid en willen dat mensen bewust zijn van de gevaren mogelijkheden en kansen die de wereld ze te bieden heeft. We gaan online seminars organiseren waarin we mensen eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe ze hun financien goed op orde kunnen houden.

Beleggen kan een goede manier zijn om op een constructieve manier geld te verdienen en zo maandelijks inkomsten uit genereren. Hou genoeg geld achter de hand voor als de wasmachine kapot gaat maar wees bewust van de mogelijkheden. investeer in duurzame plannen en zorg voor voldoende geld achter de hand.

Onze adviseurs kunnen u helpen. Laat ons je bankzaken inzien en je voorzien van een goed degelijk advies zonder daar zelf belangen bij te hebben.

We willen graag helpen bij precaire zaken als betalingen, investeren, bankzaken en leningen. Het is namelijk goed om nu te lenen aangezien de rente zo laag staat. Steek daarom geen eigen geld in je huis en bewaar t om te investeren. Investeren doe je alleen in dingen die meer waar worden. Onlangs hebben we een audit gedaan bij IVG dit is een informatiecentrum voor voedingssupplementen. We hebben een IT check gedaan en een aantal pagina’s zoals die van de Vitamine b12 geoptimaliseerd. Een leuke ervaring!