Zo kun je maandelijks meer geld genereren

Over de afgelopen periode hebben we met een flinke inflatie te maken gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige mensen maandelijks meer geld nodig hebben om rond te komen. Anderen krijgen het nog net voor elkaar om hun lasten te betalen. Om deze reden gaan steeds meer mensen op zoek naar manieren om op financieel gebied, stabieler in hun schoenen te staan. Dit doen zij door meer manieren te vinden om passief geld te verdienen. Een populaire manier waarop veel mensen passief geld binnenhalen, is middels investeren in crypto. Voordat je hieraan begint, is het belangrijk om er voldoende kennis van te hebben. Wil jij graag investeren in cryptocurrencies? En heb je nog niet voldoende kennis hierover? Dan is dit artikel voor jou!

Wat is crypto?

Om te beginnen zijn er verschillende crypte valuta’s en worden ook wel cryptocurrencies genoemd. Het is een manier waarop mensen digitale betalingen kunnen versturen en ontvangen. Dit betekent dat je dus geen fysiek geld nodig hebt om transacties te kunnen doen. Op het moment dat een betaling gedaan wordt, staan ze vermeld in een online databank, waar ze specifiek beschreven worden. Op het moment dat je in deze currencies wilt investeren, kun je ze met IDeal kopen. Wist je dat de waarde van deze cryptocurrencies deels wordt bepaald door de vraag en aanbod van de markt? Het is namelijk zo dat het overeenkomt met beleggen of obligaties. Het is dan ook goed om vooraf je financiële doelen helder in kaart te hebben. Wil jij weten welke cryptocurrencies het meest populair zijn? Dan zullen wij je kennis laten maken met Dogecoin en Bitcoin. 

Maak kennis met Dogecoin

Dogecoin is een zeer bekende cryptocurrency en is opgericht door Jackson Palmer en Billy Markus. Doordat zij een alternatief voor de Bitcoin wilde verzinnen, hebben zij het initiatief genomen om een nieuwe cryptocurrency te bouwen. Hierbij was het de bedoeling dat de nieuwe cryptocurrency snel, uniek en leuk moest zijn. Palmer was de persoon die het domein voor de Dogecoin eerst had gekocht. Later kwam Barkus de website van Palmer tegen en was er meteen geïnteresseerd in. Uiteindelijk hebben zij de Dogecoin samen in 2016 gelanceerd op de markt. Voordat ze het wisten genereerde zij miljoenen bezoeker en nu kun jij ook Dogecoin kopen. Wij raden je aan om voldoende onderzoek te doen voordat je de eerste stappen neemt. 

Het welbekende Bitcoin 

De Bitcoin heeft geen introductie nodig. Het is de eerst cryptovaluta die in 2008 is bedacht door Satoshi Nakamoto. Een jaar later kwam het officieel op de markt en konden mensen beginnen met investeren. Wist je dat niemand weet of Satoshi Nakamoto een persoon of groep is? Desondanks blijft de populariteit van de Bitcoin in een stijgende lijn toenemen. Dit komt voornamelijk doordat doordat het een lage rente heeft en dit is natuurlijk extra aantrekkelijk voor beleggers. Tegenwoordig is investeren in Bitcoin niet alleen aantrekkelijk voor bedrijven, maar ook voor particulieren. 

Samengevat, de inflatie heeft een grote impact op onze financiële situatie. Om deze reden zoeken mensen naar steeds meer manieren om meer inkomen binnen te halen. Door te investeren in crypto, kunnen mensen op een makkelijke manier extra centjes binnenhalen. Het is echter wel belangrijk om voldoende kennis op te doen, voordat hier een begin aan gemaakt wordt.